Werkwijze

CF Consult werkt vanuit een onafhankelijke positie en ondersteunt bedrijven bij de aanschaf, het verbeteren of vernieuwen van bedrijfskleding. CF Consult werkt veelal vanuit de Projectorganisatie of de Inkoopafdeling aangezien daar alle voorbereidingen plaats vinden die nodig zijn voor een succesvolle aanschaf.

De onafhankelijkheid van CF Consult zorgt dat CF Consult bij geen enkel bedrijf omzetverplichtingen heeft noch een vergoeding krijgt voor het aandragen van klanten. Deze onpartijdigheid is van groot belang want alleen op die manier kan CF Consult haar opdrachtgevers van het juiste advies voorzien.

Er bestaat geen blauwdruk voor het invoeren van Corporate Fashion. Iedere organisatie heeft andere wensen en doelstellingen en daarom is ieder project anders. De rol van CF Consult kan verschillen van adviseur tot projectleider. Factoren die bepalend zijn voor de aanpak van een project zijn onder andere de bedrijfsdoelstellingen van de opdrachtgever, het aantal kledingdragers, de werkomstandigheden van de kledingdragers, het budget en het tijdspad.